Bouw zelf aan je tuinhuisfundering met onze zelfbouwpakketten

Als enthousiaste doe-het-zelver begrijpen wij maar al te goed dat je graag de handen uit de mouwen steekt, zowel binnen in huis als buiten in de tuin. Of je nu een beginner bent of een doorwinterde ‘handige Harry’, wij hebben het perfecte zelfbouwpakket voor elke tuinhuisfundering op schroefpalen.

Contacteer ons

Ga aan de slag met je zelfbouwpakket!

Onze pakketten zijn modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat als je bijvoorbeeld een tuinhuis van 5x2 wilt plaatsen, je het pakket ‘Tuinhuis 3x3’gebruikt. Voor een kleiner tuinhuis van 2x2 is het pakket ‘Tuinhuis 3x3’ ook perfect geschikt.

Wil je een tuinhuisfundering plaatsen die groter is dan afmeting 6x6? 

Geen probleem! Voor een op maat gemaakte tuinhuisfundering neem je simpelweg contact met ons op. We staan klaar om samen met jou de diverse mogelijkheden te bespreken.

Hoe ga je te werk?

20230601 184800

Tuinhuisfundering op schroefpalen.

Zeg vaarwel tegen kostbaar en destructief beton! Dankzij onze eenvoudige en praktische zelfbouwpakketten straalt jouw tuinhuis als nooit tevoren. Door gebruik te maken van het eenvoudige en duurzame schroefpaalprincipe, draai je de schroeven moeiteloos in je ondergrond. Vervolgens plaats je de funderingsbalken erbovenop, waardoor jouw tuinhuis als het ware zweeft.

Zij gingen jou alvast voor!

Bekijk enkele voorbeelden van tuinhuizen met schroefpaalfunderingen die door ons zijn geïnstalleerd, evenals de zelfbouwpakketten die door onze klanten zijn samengesteld. Laat je inspireren door de prachtige eindresultaten op de foto’s hieronder.

Ben je volledig overtuigd van dit duurzaam systeem voor tuinhuizen? Wil je graag meer te weten komen over ons verhaal?

IMG 20231010 114201

Zeg vaarwel tegen beton dankzij schroefpaalfunderingen: Een duurzaam alternatief

In de recente jaren is het steeds vaker te horen: een betonstop is cruciaal voor onze planeet als we streven naar een meer milieuvriendelijke toekomst. Terwijl circulair bouwen al terrein wint voor woningen, wordt hetzelfde principe nu toegepast bij het plaatsen van tuinhuizen.

In plaats van traditionele betonnen funderingen, die vaak belastend zijn voor het milieu, bieden schroefpaalfunderingen een ecologisch alternatief. Deze funderingen bestaan uit metalen palen die met een schroefvormige beweging de grond in worden gedraaid, wat zorgt voor stevigheid en stabiliteit voor jouw constructie.

Heb je behoefte aan meer informatie over een zelfbouwpakket of wil je advies ontvangen over de werking van schroefpaalfundering? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan klaar om je verder te helpen.